Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
Geen files

Middelburger in de cel voor ontucht meisje (6)

Toegevoegd: 29-01-2018, 16.40 uur - Update: 30-01-2018, 14.04 uur
Middelburger in de cel voor ontucht meisje (6)
© Foto: HVZeeland.nl (archief)
Door: Manfred Berrevoets

MIDDELBURG - De rechtbank in Middelburg heeft maandag conform de eis de 39-jarige pedofiele Middelburger M. de W. een gevangenisstraf van achttien maanden waarvan twaalf voorwaardelijk opgelegd. Ook moet hij in therapie en schadevergoeding betalen.


De W. kreeg deze straf opgelegd voor het - tussen 12 mei en 1 juni vorig jaar - plegen van ontucht met een zesjarig meisje. De W. was op een feestje van zijn vriend en zat op de bank. Het meisje zat naast hem. Aanwezigen viel het op dat hij het meisje over de schaamstreek wreef. Dat gebeurde overigens over haar kleding.

Met een smartphone werden daar opnames van gemaakt en de moeder van het meisje deed aangifte. In Engeland is W. is in Engeland eerder veroordeeld voor grooming, kinderporno en na een korte celstraf het land uitgezet.


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Marco (30-1-2018 om 11:47)
Het is dus bekend dat deze persoon (man kan ik zoiets niet noemen) geen waarden en normen kent. Castratie is wel het minste dat toegepast kan worden om de omgeving te beschermen. Dát is toch het idee waarop ons rechtssysteem is gebaseerd ? Bescherming en boetedoening naar de normale mensen.
Wouter (30-1-2018 om 01:47)
@Terneuzenaar, 'levenslang'?? Doe normaal! En verder: Met een smartphone werden daar opnames van gemaakt?? Er was niemand aanwezig die de desbetreffende meneer even een tik op z'n muil gaf en hem duidelijk maakte dat je met je poten van kinderen/vrouwen/andere mensen afblijft? Vreemd hoor, wel tijd hebben om met je smartphone opnames te maken maar niet ingrijpen...
ger (29-1-2018 om 22:27)
blijf het zeggen zolang de "mannen" aan de macht zijn zullen dit soort rotlui nooit genoeg gestraft worden voor dit soort misselijke daden
Terneuzenaar (29-1-2018 om 17:26)
Conclusie: Dader 6 maanden, slachtoffer levenslang? Wat een vertrutting!
Cookie-instellingen beheren