Gekantelde vrachtwagen weer op zijn wielen

Toegevoegd: 29-01-2018, 20.48 uur

Door: Manfred Berrevoets

AARDENBURG - De gekantelde vrachtwagen bij Aardenburg staat weer op zijn wielen. Voor de berging is een grote telekraan ingezet.

De vrachtwagen, geladen met een container met edelgas Argon, kantelde vanmiddag rond 14.20 uur op de Oostburgseweg (N253) ter hoogte van Aardenburg. De chauffeur kwam met de schrik vrij. Na het ongeval werd de weg afgesloten en het verkeer omgeleid.

Rond 18.00 uur is er gestart met de berging van de combinatie. Hiervoor is naast twee bergingsvoertuigen van Kuzee uit Vlissingen ook een grote telekraan ingezet. Deze heeft de combinatie opgetild en weer op zijn wielen gezet. De tank is vervolgens van de trailer afgetild en op een andere trailer gezet en afgevoerd. De beschadigde vrachtwagen is door het bergingsbedrijf weggesleept.

De brandweer assisteerde bij de berging omdat er onder andere sprake was van een diesellekkage.

Zie ook:

Foto's


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750