Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
Geen files

Drie jongens opgepakt bij inbraak Tholen

Toegevoegd: 30-01-2018, 13.15 uur
Drie jongens opgepakt bij inbraak Tholen
© Foto: HVZeeland.nl (archief)
Door: Roland de Jong

THOLEN - In een gebouw aan de Abraham Beeckmanlaan in Tholen zijn maandagmiddag drie minderjarige jongens betrapt bij een inbraak.


De jongens vluchtten naar het dak van het gebouw dat anti-kraak verhuurd wordt en bleven daar zitten terwijl een bewoner de politie belde. Agenten kwamen ter plaatsen en troffen de getuige die de agenten naar het dak verwees. De drie jongens zijn aangehouden en overgebracht naar het politiebureau. Daar zijn ze gehoord en omstreeks 22.00 uur weer in vrijheid gesteld.

Mogelijk krijgen de jongens een HALT-afdoening, maar dat wordt volgens de politie nog nader bekeken. De jongens zijn alle drie 15 jaar en afkomstig uit Tholen en Bergen op Zoom.


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Cookie-instellingen beheren