Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
Geen files

Niet gekeurde auto, geen rijbewijs en wapenbezit

Toegevoegd: 30-01-2018, 13.18 uur
Niet gekeurde auto, geen rijbewijs en wapenbezit
© Foto: HVZeeland.nl (archief)
Door: Roland de Jong

VLISSINGEN - In Vlissingen is gisteren een man bekeurd voor het opgeven van een valse naam, het rijden in een niet gekeurde auto en het rijden zonder rijbewijs. Later werd hij ook nog aangehouden voor verboden wapenbezit.


De man werd maandagmiddag rond 17.45 uur gecontroleerd in de Irislaan. De bestuurder, een 28-jarige Vlissinger, reed in een personenauto terwijl deze niet APK-gekeurd was. De man bleek geen rijbewijs te hebben. Nadien bleek dat hij ook een vasle naam had opgegeven.

Toen de agenten hem voor dit alles bekeuringen hadden aangezegd, controleerden ze of de man een identiteitsbewijs bij zich had. Uit een tasje dat de man bij zich droeg kwam toen een patroonhouder voor een vuurwapen tevoorschijn.

In de Wet Wapens en Munitie staat dat men geen (onderdelen van) wapens (bij zich) mag hebben dus is de man voor het bezit van de patroonhouder aangehouden en overgebracht naar een politiecellencomplex.

De man is in verzekering gesteld. De auto waarin hij reed is onderzocht door de politie. Hierin werd verder niets relevants meer aangetroffen. De man wordt vandaag verder gehoord over de zaak.


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Goesenaar (30-1-2018 om 19:36)
Lekker bezig deze figuur.
Cookie-instellingen beheren