Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
4 files van totaal 10 km

Doorrijder botsing Middelburg meldt zich

Toegevoegd: 31-01-2018, 10.35 uur
Doorrijder botsing Middelburg meldt zich
© Foto: HVZeeland.nl (archief)
Door: Roland de Jong

MIDDELBURG - De automobilist die in de nacht van zaterdag 20 op zondag 21 januari in Middelburg doorreed na een botsing heeft zich gemeld.


Een automobiliste parkeerde op de bewuste zaterdag rond 23.00 uur haar auto op de Bodenplaats bij de Stadhuisstraat in Middelburg. Toen zij om ongeveer 03.30 uur terugkeerde bleek haar voertuig te zijn aangereden.

De rechterachterkant van de auto was flink beschadigd en haar auto was door de botsing ook verschoven. De veroorzaker had zich echter niet kenbaar gemaakt en hierop vroeg de politie of deze zich alsnog wilde melden.

Vanochtend heeft de politie bekend gemaakt dat de veroorzaker zich alsnog kenbaar heeft gemaakt. "Onderling zijn inmiddels gegevens uitgewisseld. De schadeafhandeling wordt verder door de verzekering geregeld", aldus de politie.


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
k (6-2-2018 om 14:59)
na zoveel tijd jezelf melden en er gewoon mee weg komen en inderdaad de alcohol kunnen ze niet meer aantreffen doorrijden na een ongeval is strafbaar dus moeten we hier maar uit opmaken dat het geen ongeval was? maar opzet? ik vind dat er wel verschil zit als je de volgende morgen naar de politie gaat en jezelf aangeeft dan dat je wacht tot de politie het nieuws naar buiten brengt dat je gezocht word want dan meld je je niet omdat je zo begaan bent met de benadeelde maar om onder een straf uit te komen
Vlissinger (1-2-2018 om 11:46)
Deze persoon heeft wel heel erg de schijn tegen. Bedankt rechterlijke macht dit is een Vrijbrief voor rijders onder invloed meld je gewoon na een aantal dagen dan kom je er mooi onderuit.
Kees (1-2-2018 om 08:12)
Wegrijden bij ongeval is dus geen probleem meer?? De wereld op z'n kop. Bekeuren is hier onvermijdelijk.
Commerhan (31-1-2018 om 17:30)
Ongelofelijk. Doorrijden na een aanrijding/ongeval is toch strafbaar?
Rien (31-1-2018 om 16:50)
Zo kom je mooi onder een blaastest uit.
Peet (31-1-2018 om 15:52)
Heel slim met drank op doorrijden na een ongeval zodat je je rijbewijs niet kwijt bent en vervolgens na paar dagen sorry zeggen als de alcohol of drugs uit je lichaam is en 'even' wat formuliertjes invullen en klaar joh ! Leuk voorbeeld voor andere weggebruikers die onder invloed eruit willen knijpen.. Echt Nederland weer hé je word beloond voor slecht gedrag !
Cookie-instellingen beheren