Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
8 files van totaal 26 km

Man gewond bij ongeluk onder invloed

Toegevoegd: 31-01-2018, 13.53 uur
Man gewond bij ongeluk onder invloed
© Foto: HVZeeland.nl (archief)
Door: Roland de Jong

ZUIDZANDE - In Zuidzande (gemeente Sluis) is dinsdagavond een man gewond geraakt toen hij onder invloed een ongeval veroorzaakte.


Het ongeluk gebeurde rond 18.00 uur in de Mariastraat (N674). Volgens de politie was de bestuurder een 58-jarige man uit de gemeente Sluis en is hij met onbekende verwondingen per ambulance naar een ziekenhuis gebracht.

Agenten roken dat de man alcohol had gedronken en daarom is in het ziekenhuis een bloedproef gedaan. De bloedmonsters die zijn afgenomen worden opgestuurd naar het NFI. Zijn rijbewijs is, in afwachting van de uitslag, ingenomen. "Als de uitslag bekend is dan neemt de Officier van Justitie een beslissing of de man zijn rijbewijs terugkrijgt en wat de eventuele verdere consequenties voor hem zijn", zo legt de politie uit.

De auto van de man was dusdanig beschadigd dat deze niet meer kon rijden. De wagen is daarom door een takelbedrijf weggesleept.


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
AntiGSM (31-1-2018 om 16:19)
Wederom gelukkig dat zijn auto totall loss is en dat zijn verzekering dit zeker niet betaald als hij teveel op had!
Michelle (31-1-2018 om 14:17)
Het is maar goed dat de auto niet meer kan rijden. Gelijk klaar en géén rijbewijs meer geven!
Cookie-instellingen beheren