Weerbericht:
Bewolkt en af en toe regen, toenemende wind. Morgen buien
Verkeersinformatie:
Geen files

Zwaargewonde bij ongeluk Kruiningen

Toegevoegd: 01-02-2018, 12.00 uur
Door: Manfred Berrevoets

KRUININGEN - Een automobilist is donderdagochtend bij Kruiningen ernstig gewond geraakt nadat hij met zijn auto van de dijk was gereden.


Het eenzijdige ongeluk vond rond 08.00 uur plaats op de Koksedijk. Naast twee ambulances is ook de brandweer ter plaatse geweest om te assisteren. De auto raakte door nog onbekende oorzaak van de dijk en kwam vervolgens aan de andere kant van een brede sloot, in een weiland, tot stilstand. Het slachtoffer kon zelf uit zijn auto komen.

Hulpverleners hebben de gewonde man vervolgens gestabiliseerd en naar een ambulance gebracht. Een opgeroepen traumahelikopter is niet meer ter plaatse geweest. Het slachtoffer is met spoed naar een ziekenhuis gebracht.

De politie heeft technisch onderzoek gedaan op de plaats van het ongeluk. Bergingsbedrijf Kuzee is ter plaatse gekomen om de auto weer op de dijk te zetten.


Foto's

Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750