Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
46 files van totaal 182 km

Twee gewonden bij ongeval A58 Goes

Toegevoegd: 01-02-2018, 12.12 uur
Door: Manfred Berrevoets

GOES - Op de A58 is vanochtend tussen Heinkenszand en Goes, bij knooppunt De Poel, een ongeluk gebeurd. De rechterrijstrook werd afgesloten waardoor er een file van vijf kilometer ontstond.


Het ongeluk gebeurde rond 09.00 uur net voor de afslag bij Goes. Het gaat om een aanrijding waarbij een vrachtwagen en drie personenauto's betrokken zijn. Volgens de politie raakten twee mensen gewond, één persoon is naar het ziekenhuis vervoerd.

De rechterrijstrook werd een paar uur afgesloten voor onderzoek naar de toedracht van het ongeval en bergingswerkzaamheden. De weg is rond half twaalf weer vrijgegeven.


Foto's

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Joris (1-2-2018 om 18:36)
T4: Inderdaad, altijd op die plek, op het laatste moment ertussen. Iedereen erachter moet flink in de remmen. Echte verkeershufters!
T4 (1-2-2018 om 16:02)
Rij elke dag van Vlissingen naar goes. En sommige mensen rijden en kleven daar. Of dat hun leven er vanaf hangt 140/ 150 km per uur is de normaalste zaak van de wereld. En dan bij afslag er nog snel op het laatste moment er tussen.
Cookie-instellingen beheren