Weerbericht:
In het oosten af en toe regen, langs de westkust enkele buien
Verkeersinformatie:
1 file van totaal 4 km

Bestelbus van talud af bij Kortgene

Toegevoegd: 01-02-2018, 16.55 uur
Door: Manfred Berrevoets

KORTGENE - Een bestuurder van een bestelbus is donderdagmiddag bij Kortgene gewond geraakt nadat hij met zijn voertuig van de weg is geraakt.


Het ongeval vond rond 15.30 uur plaats op de Kortgeenseweg ter hoogte van de Oost Westweg. De bestuurder raakte op de uitvoegstrook van de Oost Westweg van de weg en ramde een lantaarnpaal. Vervolgens schoot het busje door de Kortgeenseweg over. Hier schoot de bestelbus over de vangrail het talud af. De auto kwam zwaar beschadigd onderaan tot stilstand.

De brandweer en ambulance zijn ter plaatse geweest om de gewonde bestuurder te behandelen. Het slachtoffer is door de brandweer naar de ambulance gebracht. Het slachtoffer is vervolgens met spoed naar het ziekenhuis gebracht.

Bergingsbedrijf Van Halst heeft de bestelbus weer op de weg getakeld en weggesleept.


Foto'sLocatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750