Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
2 files van totaal 5 km

Jongen (17) gestoken bij ruzie Terneuzen

Toegevoegd: 03-02-2018, 11.08 uur
De hulpdiensten in Terneuzen.
De hulpdiensten in Terneuzen.
© Foto: Chris Platteeuw
Door: Manfred Berrevoets

TERNEUZEN - Een 17-jarige jongeman uit Terneuzen is vrijdagnacht gewond nadat hij tijdens een ruzie werd gestoken. Hij is overgebracht naar een ziekenhuis voor behandeling. De verdachte is aangehouden.


Agenten kregen rond 03.45 uur de melding dat er een steekincident had plaatsgevonden op de Herengracht. Vermoedelijk hadden slachtoffer en verdachte ruzie gekregen waarbij het slachtoffer is gestoken.

De 18-jarige verdachte uit Terneuzen is aangehouden en ingesloten voor verhoor. Het mes is in beslag genomen. Agenten hebben ter plekke getuigenverklaringen opgenomen.


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
k (6-2-2018 om 16:53)
@peter heel mooi wat je opnoemt maar hoe zie jij dit? moet dan de politie het hele weekeind gaan posten voor de deur van een persoon met zo'n verbod en als die persoon dan de deur uitgaat moeten ze hem dan volgen tot hij een cafe ingaat?? jullie roepen om het hardst dit en dat maar ondertussen zelf in een cafe jezelf laten vollopen en de meest domme roddels de wereld in helpen nee jullie steken niemand neer daar zijn jullie te laf voor maar wel achter mensen hun rug onzin lullen over die personen daarom zul je mij niet in een cafe vinden ik hoef dus al die roddels niet aan te horen laat staan ze de wereld in te helpen en ook niet bang te zijn dat er op een dag iemand waarover geroddelt word uit het donker komt met een mes
Peter (5-2-2018 om 04:03)
Strafverhoging is de oplossing. In bezit van mes, of ander gelijksoortig voorwerp? € 2500,- boete en minimaal 2 jaar uitgaansverbod in het weekend. Wapen gebruiken? € 5000,- boete, € 5000,- schadevergoeding aan slachtoffer betalen. Daar nog bij, gevangenis straf en uitgaansverbod voor 5 jaar. Hoge straf? Nee kan niet hoog genoeg zijn. Ik wil graag veilig over straat kunnen en veilig uitgaan.
D.B. (3-2-2018 om 17:08)
Beste Michel, Midden in de nacht op straat vind ik we heel kortzichtig hoor...... In onze uitgaanstijd ( ben zelf 46 ) waren wij ook nog op stap rond die tijd. Bij een ruzie vielen er rake klappen, echter reikte we toen de hand naar de verliezer en dronken we samen nog een biertje.... Het gaat hier om een laffe daad! Vecht gewoon met je vuisten of vecht niet, Wapens zijn voor bangeschijters die om een mensenleven niks geven. Al loop je om 0430 over straat, dit moet toch kunnen mensen!!!!!
bonk (3-2-2018 om 17:03)
wat loopt dat rond die tijd nog op straat te doen stelletje snotkokers om 11uur in hun bed zou beter zijn
Joeri (3-2-2018 om 13:30)
Waarom maken mensen eigenlijk ruzie? Waarom kunnen mensen niet gewoon elkaar respecteren en in vrede met elkaar samen leven? Door de ophitsing van bepaalde destructieve politici en machthebbers wordt de verwijdering alleen maar erger. Hopelijk komt er ooit een doorbraak in positieve zin. Op weg naar een wereld waar vrede, liefde, vrijheid en duurzaamheid zullen regeren.
Michel (3-2-2018 om 12:27)
17 jaar , midden in de nacht, en misschien met goedkeuring van ouders (wat niet normaal is) op straat. Maar dat is tegenwoordig maar gewoon zullen we denken.
Cookie-instellingen beheren