Weerbericht:
Wolkenvelden, in het noorden plaatselijk wat regen
Verkeersinformatie:
Geen files

Uitslaande brand verwoest woning in Goes

Toegevoegd: 03-02-2018, 20.48 uur
Door: Manfred Berrevoets

GOES - Een benedenwoning in Goes is vanavond door brand volledig verwoest. Volgens de politie is er mogelijk sprake van brandstichting.


De brand ontstond rond 19.40 uur aan de J.D. van Mellestraat. Bij aankomst van de brandweer sloegen de vlammen al uit de woning en was duidelijk dat de woning niet meer was te redden. De brandweer is uitgerukt met drie blusvoertuigen en een ladderwagen, maar één van de drie blusvoertuigen bleek bij nader inzien niet meer nodig en is weer teruggekeerd naar de kazerne.

In de bovenwoning is er alleen rookschade. Er raakte niemand gewond, ook waren er geen huisdieren bij de brand betrokken. Om 20.35 uur is het sein brandmeester gegeven.

De politie laat weten onderzoek te doen omdat er mogelijk sprake is van brandstichting. Mensen die iets verdachts gezien hebben worden verzocht dit te melden.


Foto's

Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Cookie-instellingen beheren