Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
72 files van totaal 273 km

Dronken automobilist rijdt door na ongeluk A58

Toegevoegd: 05-02-2018, 09.53 uur
Dronken automobilist rijdt door na ongeluk A58
© Foto: HVZeeland.nl (archief)
Door: Manfred Berrevoets

KAPELLE - Zondagmiddag rond 14.50 uur meldden diverse getuigen bij de politie dat er een personenauto tegen de vangrail was gereden op de A58 tussen Kapelle en de afrit ‘s-Gravenpolder. Door de aanrijding ontstond aanzienlijke schade aan de vangrail. De auto is doorgereden na de aanrijding.


Opgeroepen agenten zijn gaan kijken naar de schade en zochten verder naar de betreffende auto. Langs de N289 zagen zij twee mannen lopen. Deze mannen zijn aangesproken en ze gaven toe dat zij het ongeval hadden veroorzaakt. De mannen hebben de agenten de auto gewezen waarmee het ongeval was gebeurd. Die hadden ze geparkeerd op de parkeerplaats aan de Abbekindersezandweg. Ook de auto was flink beschadigd.

De 29-jarige chauffeur uit Goes is aangehouden. Hij heeft zijn rijbewijs moeten inleveren omdat hij teveel alcohol had gedronken. Na verhoor is de man weer in vrijheid gesteld. Hij mag zich binnenkort voor de rechter verantwoorden, de man heeft een dagvaarding gekregen. Tijdens zijn insluiting ontdekten agenten een kleine hoeveelheid amfetaminen bij de man. Dit is in beslag genomen en zal worden vernietigd.

Rijkswaterstaat is in kennis gesteld van de beschadigde vangrail in verband met de schadeafhandeling. Er is niemand gewond geraakt bij de aanrijding.


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
jacob (6-2-2018 om 23:02)
@Wee jou reaktie is te zielig om op te reageren. Hopelijk wordt je nooit so., van zo'n idioot.
k (6-2-2018 om 16:45)
raar zeg als er een auto op de vangrail rijd en hier mee dus iets van de provincie beschadigd stellen ze een onderzoek in naar de dader, worden er in hulst vuilniscontainers die eigendom zijn vd gemeente beschadigd dan gaat de politie posten om de daders te pakken maar worden er spullen van een burger vernielt doet politie niks je zou dan verwachten dat men iets vaker door je straat rijd, nooit zie je ze
Dirk (6-2-2018 om 13:30)
@Wee. jaja, aardig zijn voor elkaar... Gewoon aanpakken, opsluiten en alles laten betalen tot de laatste cent! We zijn veel te soft voor dergelijke zaken. Door al dat softe gedoe zitten we met de gebakken peren.
ger (6-2-2018 om 12:45)
@wee beetje erg naief, als je met drank op gaat rijden ben je gewoon crimineel meer is het niet!
Wee (5-2-2018 om 19:27)
Jan,je blaast hoog van de toren zoals ze dat noemen. Zeer veel mensen die met een auto rijden zijn op de een of andere manier eigenlijk toch niet bekwaam om aan het verkeer deel te nemen. Genoemde groep mag ook iedere dag rijden. We maken allemaal fouten en het is een kunst om elkaars fouten zoveel mogelijk op te vangen. Wees verdraagzaam zeker in het verkeer. Defensief rijden heet dat. Besef daarbij tevens dat voorrang nimmer een recht is om te nemen maar wel een plicht om te verlenen. Raadpleeg ook nog eens artikel 25 van de wegenverkeerswet.
Jan (5-2-2018 om 12:21)
Deze gasten hebben totaal geen respect ,de volgende keer rijden ze een persoon aan en dan rijden ze ook gewoon door want dat doen ze nu ook, alleen nu is het de vangrail ,ik hoop dat ze deze erg duur mogen gaan betalen Het zijn tenslotte ook allemaal potentiëlen moordenaars met 4 wielen die drinken
Cookie-instellingen beheren