Weerbericht:
Eerst lokaal dichte mist, verder zonnige perioden en droog
Verkeersinformatie:
Er zijn 8 meldingen, waarvan 2 files (4 km)

Verlopen APK: Drugsbezitters opgepakt

Toegevoegd: 07-02-2018, 11.23 uur
Verlopen APK: Drugsbezitters opgepakt
© Foto: HVZeeland.nl (archief)
Door: Roland de Jong

KRUININGEN - In Kruiningen heeft de politie dinsdagmiddag twee mannen aangehouden wegens drugsbezit. Ze werden aan de kant gezet omdat de APK van het voertuig waarin ze reden was verlopen.

Agenten zagen de personenauto rond 16.00 uur over de Zanddijk rijden. In de auto zaten twee mannen: een 46-jarige Amsterdammer en een 40-jarige man uit Almere. Tijdens de controle roken de agenten een hennepgeur uit de auto komen. De bijrijder verklaarde zojuist een joint te hebben gerookt. De agenten vroegen de mannen hierop om de uitlevering van alle aanwezige drugs. De twee overhandigden de agenten een gebruikershoeveelheid softdrugs.

Tijdens het zoeken naar nog meer drugs ontdekten de agenten op een verborgen plekje in de auto nog een zakje met daarin mogelijk harddrugs. In totaal ging het om een hoeveelheid van ruim 213 gram. De twee mannen zijn aangehouden en overgebracht naar een politiecellencomplex. Daar zijn ze kort gehoord. Hierna zijn ze in verzekering gesteld. De twee zitten dus nog vast.

Vandaag zullen de mannen opnieuw gehoord worden. De drugs zijn in beslag genomen. Ze worden nog getest om na te gaan wat voor drugs het precies zijn. De agenten namen ook een geldbedrag in beslag en er is door de politie onderzoek aan de auto gedaan.


Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Jokko van der Sneuk (1-3-2018 om 20:28)
stom zeg, als je iets fouts doet zorg dan dat de rest wel in orde is... en vervoer je wiet in een afgesloten tonnetje...
Kees (7-2-2018 om 18:20)
Effe zelf op laten snuiven dan weten ze gelijk wat het met anderen doet. Smeig volk is het.