Weerbericht:
Bewolkt en af en toe regen, toenemende wind. Morgen buien
Verkeersinformatie:
Geen files

Flinke schade en gewonde bij botsing

Toegevoegd: 07-02-2018, 16.53 uur
Door: Roland de Jong

OVEZANDE - Bij een verkeersongeval op de Hoofdstraat bij Ovezande is vanmiddag flink wat schade ontstaan. Eén persoon raakte gewond.


Het ongeluk gebeurde rond 15.10 uur en hierbij waren een personenauto en een bedrijfsbus betrokken. Eén van de voertuigen belandde op de verkeerde weghelft waarna de bestelbus over de kop vloog. Door de klap verloor de personenauto het linker voorwiel. Van de bestelbus brak de achteras af waardoor deze met beide wielen los van het voertuig raakte.

De brandweer werd opgeroepen vanwege een mogelijke beknelling maar geen van de betrokkenen zat vast in zijn voertuig. Alleen de bestuurder van de bestelbus is afgevoerd naar het ziekenhuis. Vanwege het ongeluk was enige tijd één rijbaan afgesloten. Doordat de afgebroken achteras de berging van de bus compliceerde, duurde het tot 16.45 uur voordat de weg weer vrij was.


Foto's

Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750