Weerbericht:
Bewolkt en af en toe regen, toenemende wind. Morgen buien
Verkeersinformatie:
Geen files

Lichaam strand Zoutelande geborgen

Toegevoegd: 07-02-2018, 21.40 uur - Update: 07-02-2018, 22.43 uur
Door: Roland de Jong

ZOUTELANDE - Op het strand bij Zoutelande is het stoffelijk overschot geborgen dat daar eerder vanavond werd aangetroffen.


Nadat de recherche onderzoek had gedaan bij het lichaam werd verder op het strand gezocht naar mogelijke sporen. Hierna kon het lichaam rond 21.30 uur samen met een begrafenisondernemer en onder het toeziend oog van een GGD-arts worden geborgen.

Volgens de politie zal het lichaam nu naar een mortuarium worden gebracht zodat nader onderzoek gedaan kan worden naar de identiteit. Rond 22.30 uur heeft de politie laten weten dat men inmiddels een vermoeden heeft van de identiteit. “Eerst worden de nabestaanden ingelicht, pas daarna maken wij de identiteit openbaar. Het gaat in ieder geval niet om één van de bekende vermissingen”, aldus de politie.

 

Over de toedracht van het overlijden is overigens nog altijd niets bekend.


Foto's

Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750