Dode op strand overleed niet door misdrijf

Toegevoegd: 08-02-2018, 09.37 uur

Het slachtoffer is volgens een politiewoordvoerder een 76-jarige man uit Middelburg.
Het slachtoffer is volgens een politiewoordvoerder een 76-jarige man uit Middelburg.
1
© Foto: Roland de Jong / Provicom
Door: Roland de Jong

ZOUTELANDE - De persoon die gisteren levenloos werd aangetroffen op het strand bij Zoutelande is niet om het leven gekomen door een misdrijf. Dat heeft de politie zojuist bekend gemaakt.

Het slachtoffer is volgens een politiewoordvoerder een 76-jarige man uit Middelburg. Het stoffelijk overschot van de man werd rond 18.20 uur naast de boulevard aangetroffen ter hoogte van overgang ‘Smidshoekje - Badstrand.

Nadat de recherche onderzoek had gedaan bij het lichaam werd verder op het strand gezocht naar mogelijke sporen. Hierna kon het lichaam rond 21.30 uur samen met een begrafenisondernemer en onder het toeziend oog van een GGD-arts worden geborgen.Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Kees (11-2-2018 om 10:50)
@ wim, snap je zelf wat je geschreven hebt????
JW (11-2-2018 om 00:21)
@wim: even lezen! Er staat: NIET DOOR EEN MISDRIJF etc.
wim (9-2-2018 om 07:45)
Ook zulke vreemde meldingen die je leest ook in zeeland gebeuren,toch weer een misdrijf de man die gevonden bij deze wens ik de famielje veel sterkte toe.