Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
42 files van totaal 141 km

Twee wietkwekerijen Zeeuws-Vlaanderen

Toegevoegd: 08-02-2018, 16.09 uur
Twee wietkwekerijen Zeeuws-Vlaanderen
© Foto: HVZeeland.nl (archief)
Door: Roland de Jong

MIDDELBURG - In Zeeuws-Vlaanderen heeft de politie woensdag twee wietkwekerijen ontdekt. In totaal stonden hier zo'n 150 planten.


Aan de Vlasstraat in Koewacht stonden in een woning ruim vijftig hennepplanten. De bewoner werd aangehouden en voor verhoor naar het politiecellencomplex gebracht. Hij zit nog vast. Ook in een andere woning in Koewacht werd naar een hennepkwekerij gezocht, maar hier werd niets aangetroffen.

In een schuur bij een woning aan de Zoutlandstraat in Kloosterzande werd een wel hennepkwekerij gevonden. Hier stonden ruim honderd hennepplanten. Er werd niemand aangetroffen. De politie stelt een onderzoek in en met de bewoner is een afspraak gemaakt om op het politiebureau een verklaring af te leggen. Tegen hem wordt proces-verbaal opgemaakt.


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Kees (9-2-2018 om 09:45)
In Vlissingen zitten er ook nog wel een paar.
wim (9-2-2018 om 07:53)
Weer twee wietkwekerijen opgeruimd wie volgt hoe meer hoe liever,weer een goed geleverd werk van politie.
Cookie-instellingen beheren