Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
20 files van totaal 82 km

Woninginbrekers opgespoord dankzij tablet

Toegevoegd: 09-02-2018, 16.02 uur
Woninginbrekers opgespoord dankzij tablet
© Foto: HVZeeland.nl (archief)
Door: Roland de Jong

HULST - In een woning in Hulst zijn vrijdagochtend twee mannen aangehouden vanwege een woninginbraak. De twee werden opgespoord dankzij de track-and-trace-module in een tijdens de inbraak gestolen tablet.


Volgens de politie vond de inbraak donderdag plaats in de Brouwerijstraat in Sint Jansteen. De dieven gingen er vandoor met geld, sieraden en elektrische apparatuur. Dank zij een track-and-trace-applicatie op een buitgemaakte tablet kon de verblijfplaats van de daders snel achterhaald worden. Zij werden vrijdagochtend ingerekend.

Beide verdachten zitten nog vast en het signalement van de twee komt volgens de politie overeen met het signalement dat tijdens een buurtonderzoek naar voren is gekomen over twee onbekende mannen die gezien waren in de omgeving van de woning waar de inbraak werd gepleegd. Onderzocht wordt nog of de twee nog meer inbraken op hun kerfstok hebben staan.


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
CEES (11-2-2018 om 11:59)
Complimenten politie Hulst. Nu nog ferme straffen. Maar dat wordt met de Rechtbank in Zeeland-West Brabant toch niets.
Cookie-instellingen beheren