Weerbericht:
Vandaag half tot zwaar bewolkt en meest droog. Dinsdag regenachtig
Verkeersinformatie:
Geen files

Ernstig ongeluk auto-vrachtwagen Hulst

Toegevoegd: 09-02-2018, 16.08 uur - Update: 09-02-2018, 16.40 uur
Door: Roland de Jong

HULST - Bij een aanrijding op de Rondweg Hulst (N290) tussen Hulst en Sint Jansteen is vrijdagmiddag iemand ernstig gewond geraakt.


Op de kruising met de De Verrekijker en de Grote Kreekweg (N690) de kwamen door onbekende oorzaak een personenauto en een vrachtwagen met elkaar in botsing. Dat gebeurde rond 14.20 uur. De auto werd aan de linker zijkant geraakt en liep forse schade op. De vrachtwagen had schade aan de voorzijde.

Door de klap kon het portier aan de bestuurderszijde van de personenauto niet meer open. De brandweer van Hulst heeft het rechter achterportier uit de Opel gehaald om zo de inzittende alsnog veilig uit het voertuig te kunnen halen. Na twintig minuten was het slachtoffer bevrijd.

De Belgische traumahelikopter was opgeroepen maar deze is niet meer ter plekke gekomen. Volgens de politie was het slachtoffer stabiel en is deze per ambulance overgebracht naar een ziekenhuis. De bestuurder van de vrachtwagen bleef voor zover bekend ongedeerd.

Vanwege het ongeluk was de N290 tussen de genoemde kruising en de rotonde bij de Industrieweg rond 16.40 uur nog altijd afgesloten voor het verkeer.


Foto's

Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Quint Essens (12-2-2018 om 19:54)
Ik hoop dat Kees beter oplet als hij daar nog eens rijdt wat de weg is daar een voorrangsweg dus bij uitval van de verkeerslichten wordt het een voorrangssituatie voor het verkeer van en naar kapellebrug. Dus geen voorrang voor rechts.
hans de vos (10-2-2018 om 18:51)
weeral zo n turbo rotonde.? la ma zitten .geen belg die t snap en er liggen er al 10 in eenstraal van 8 km. wat nou levensgevaarlijk? doen de lichten t bniet gelden de verkeersregels. heeft elke rijbewijshouder ooit moeten leren. al dan niet door rood,doorgaande weg heeft voorrang,ook weer zoiets wat men ooit geleerd heeft. eerlijk? nee realistisch ja
Kees (10-2-2018 om 18:48)
Achiel niemand reed door rood. De stoplichten werkten niet. En dan is het zo dat degene die van rechts komt voorrang heeft en dat lijkt me de auto gezien de schade. Echter een vrachtwagen op volle snelheid remt niet zo snel, dus kan je zon bakbeest maar beter ruim baan geven als ge slim bent
Antoine (10-2-2018 om 09:25)
Stoplichten werkten al om 9.00 uur niet,om 14.00 uur was het nog niet opgelost !
eva jansen (10-2-2018 om 07:30)
Aanleg Turbo rotonde zou misschien een oplossing zijn????
Marjolein De bock (9-2-2018 om 22:54)
Mogen ze wel eens veranderen daar. Wat zou er zijn als er een fiets of voetganger was??? Levensgevaarlijk!
Cookie-instellingen beheren