Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
7 files van totaal 19 km

Pepperspray voor dronken automobilist

Toegevoegd: 10-02-2018, 14.13 uur
Pepperspray voor dronken automobilist
© Foto: HVZeeland.nl (archief)
Door: Roland de Jong

HULST - De politie heeft vannacht pepperspray gebruikt om in Hulst een dronken automobilist aan te kunnen houden. De man bleek geen rijbewijs te hebben.


De 21-jarige man werd betrapt toen hij over de Absdaalseweg reed. Volgens de politie was hij niet van plan vrijwillig mee te gaan naar het politiebureau om een ademanalyse te kunnen doen. “Hij gedroeg zich zeer agressief en verzette zich”, aldus de politie.

De politie zette pepperspray in om de man onder controle te krijgen. Vervolgens werd hij naar het politiebureau vervoerd. Daar kreeg hij eerst een oogdouche maar moest hij ook alsnog de ademtest afleggen. De man bleek als beginnend bestuurder 4,5 keer te veel alcohol (400 Ug/l) gedronken te hebben.

Volgens de politie bleek de man niet in het bezit te zijn van een (geldig) rijbewijs. De officier van justitie zal bepalen wat voor straf de man krijgt.


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Daneron (11-2-2018 om 17:02)
“Hij gedroeg zich zeer agressief en verzette zich” die moeten ze gelijk een Trainingshalsband om laten doen en op standje 5 zetten dan is zo'n mislukt persoon zo bij de les.
Terneuzenaar (11-2-2018 om 14:54)
Ik ben voor een nekklem tot ie nuchter is, Bram
Mart (11-2-2018 om 08:17)
Boete van 10.000,- wegens dronken en een auto besturen zonder rijbewijs en idioot gedrag. Net goed dat deze opgepakt is!!!
uw naam (10-2-2018 om 22:29)
een fikse waarschuwing zou wel op zijn plaats zijn, of 5 uur taakstraf.
Michel (10-2-2018 om 19:39)
Alweer een verkeerhufter er bij, hoogtijd om deze aso's eens grondig aan te pakken..
Bram (10-2-2018 om 19:16)
Goed werk van de politie optreden tegen dit soort verkeers hufters eingenlijk zouden ze hem ook nog even goed met de langelat op zijn reet moeten slaan zodat ie het eerste half jaar niet meer op een auto stoel durft te zitten
Cookie-instellingen beheren