Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
4 files van totaal 14 km

70-Jarige vrouw uit Oostburg al dag vermist

Toegevoegd: 10-02-2018, 21.30 uur
70-Jarige vrouw uit Oostburg al dag vermist
© Foto: HVZeeland.nl (archief)
Door: Roland de Jong

OOSTBURG - Sinds vrijdag wordt de 70-jarige Catharina de Hulster vermist. De politie heeft inmiddels het signalement en een foto van de vrouw verspreid.


Volgens de politie woont de vrouw zelfstandig in een beschermde woonomgeving aan de Burgemeester Gratamastraat. Een begeleider heeft vandaag rond 18.15 uur alarm geslagen bij de politie omdat de vrouw niet naar haar woning bleek te zijn teruggekeerd.

“Mevrouw De Hulster heeft weinig contact met anderen. Vermoedelijk is zij lopend op haar bruine/blauwe pantoffels vertrokken met slechts een rood vest en een zwarte trainingsbroek aan”, aldus de politie. Volgens de politie heeft de vrouw een tenger postuur en is ze ongeveer 1.70 meter lang.

De vrouw heeft een blanke huidskleur en lang donker haar tot over haar schouders. Ze heeft een slecht gebit en kan volgens de politie een verwarde indruk maken. “Sinds de melding zijn wij naarstig naar de vrouw op zoek. Mensen in de omgeving kunnen ons helpen door oplettend te zijn”, aldus de politie.

Heeft u mevrouw De Hulster ergens zien lopen of weet u waar zij nu is? Uw tips zijn welkom bij de politie via 0900-8844.


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Kees (11-2-2018 om 17:54)
Ja dit soort situaties krijg je als je zo lang mogelijk zelfstandig moet blijven wonen. Als er dan 1 keer per dag controle is van de begeleiding, dan kan een verwarde of demente vrouw zomaar zonder jas naar buiten lopen. Maar van de regering moeten ze zelfstandig wonen, want als ze naar buiten gaan en dood vriezen scheelt dat weer AOW. zo word dat berekend. En bovendien scheelt het zorgkosten
Cookie-instellingen beheren