Man vlucht naar België na alcoholcontrole

Toegevoegd: 11-02-2018, 14.21 uur - Update: 11-02-2018, 14.33 uur

Man vlucht naar België na alcoholcontrole
© Foto: HVZeeland.nl (archief)
Door: Roland de Jong

MIDDELBURG - De politie heeft vannacht in België na een achtervolging iemand aangehouden die was weggereden tijdens een alcoholcontrole in Zeeuws-Vlaanderen.

De politie controleerde in Hulst en Sas van Gent. Er werden in totaal 267 blaastesten afgelegd. Twee personen waren in overtreding. Eén persoon blies 445 Ug/l: ongeveer twee keer zo veel als is toegestaan.

"De ander dacht slim te zijn door vanaf de controlelocatie bij de Zandstraat in Sas van Gent te vluchten richting België. Na een achtervolging stopte hij alsnog in België. Daar is hij overgedragen aan de Belgische collega's", aldus de politie.

Tijdens de achtervolging begin de 45-jarige man verschillende verkeersovertredingen. Hiervoor maakt de Nederlandse politie een proces-verbaal op. Het rijden onder invloed wordt door de Belgische politie opgepakt.Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750