Weerbericht:
Bewolkt en regenachtig
Verkeersinformatie:
4 files van totaal 11 km

Arrestatie na politieactie Nollebos Vlissingen

Toegevoegd: 11-02-2018, 17.01 uur - Update: 11-02-2018, 17.45 uur
Door: Roland de Jong

VLISSINGEN - Naar aanleiding van een verdachte situatie bij het Nollebos in Vlissingen heeft de politie vanmiddag sowieso één persoon aangehouden. Dat heeft een woordvoerder bevestigd.


De verdachte situatie werd rond 14.45 uur gemeld vanaf de parkeerplaats bij de Zwanenburgseweg, gelegen achter de Burgemeester van Woelderenlaan. Wat er precies is gebeurd, is nog niet duidelijk maar de politie meldde even later, zo rond 15.00 uur, via Burgernet dat vanaf de Burgemeester van Woelderenlaan werd gezocht naar een getinte man van circa 20 jaar oud. Hij zou een ontbloot bovenlijf hebben.

Na het incident ging de politie in de omgeving naar de verdachten op zoek. Agenten hulden zich in kogelwerende vesten en zetten de parkeerplaats bij het Nollebos deels af met linten. In de omgeving werd naar de man met het ontblote bovenlijf gezocht en omstreeks 15.40 uur werd deze aangetroffen en aangehouden. Vermoedelijk zijn er meer mensen bij het incident betrokken geweest, maar of er ook meer arrestaties zijn gedaan is nog niet duidelijk.

Bergingsbedrijf Kuzee is ter plekke gekomen om een Ford Ka die op de parkeerplaats stond mee te nemen voor sporenonderzoek. In de tussentijd heeft een agent in de bosjes binnen de afzetting eveneens iets veilig gesteld voor nader onderzoek. De politie hoopt later vandaag met meer informatie te kunnen komen.


Foto's

Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Jac (14-2-2018 om 11:31)
@cq: Ik denk dat u bedoeld dat het rechtse beleid in NL dit veroorzaak met al haar bezuinigingen op de minima, achterstandsgroepen en andere zwakkeren in de samenleving. Een grotere kloof tussen arm en rijk als gevolg welke ellende zoals in dit artikel beschreven indirect in de hand werkt.
cq (12-2-2018 om 08:57)
Vercriminalisering van Zeeland wat een smerige rotzooi zich hier tegenwoordig nestelt is met geen pen te beschrijven. Ga zo door Zeeland straks komt de trek op gang en gaan fatsoenlijke mensen verhuizen, zijn ze klaar met Zeeland kuch..., dit is en koekje van jaren links beleid en daar weten ze in Vlissingen alles van! Dit worden steden voor uitkerings- trekkers die elders uit gekotst zijn en dit beeld zie je overal in Zeeland c.q West Zeeuws Vlaanderen, of dachten de heren pluche zitters dat al die toeristen ...toeristen zijn kom uit jullie luie stoel stelletje incompetente Wethouders!
Kees (12-2-2018 om 08:12)
Dit is het volk wat Vlissingen in z,n greep houdt. Ctr alt delete en op de bodem van de zee dumpen, smerig tuig. Van pappa en mamma krijgen ze ook nog een schouderklopje, vast een slechte jeugd gehad.
Gio (11-2-2018 om 22:51)
@Gio; melden bij de politie.
Gio (11-2-2018 om 18:45)
Lijkt sprekend op de ford ka die vlak daarvoor in Bossenburgh bij een vechtpartij betrokken was ...
Cookie-instellingen beheren