Man valt door ruit na duw in Oostburg

Toegevoegd: 12-02-2018, 12.24 uur

Man valt door ruit na duw in Oostburg
© Foto: HVZeeland.nl (archief)
Door: Roland de Jong

OOSTBURG - In de Bestevaerstraat in Oostburg is zondagmiddag een bewoner van een huis in die straat aangehouden als verdachte van mishandeling en vernieling van een ruit.

De aangever liep naar eigen zeggen rond 16.30 uur over straat toen hij ineens een klap kreeg van de verdachte. Als gevolg hiervan viel het slachtoffer tegen een ruit van een woning in de Bestevaerstraat. De ruit brak en het slachtoffer raakte lichtgewond. Hij heeft zich onder behandeling gesteld van een arts.

Na het incident werd de politie ingeschakeld. Die hield de verdachte vervolgens in zijn woning aan. De man die mishandeld zou zijn heeft aangifte gedaan. Volgens de politie liggen mogelijk eerdere woordenwisselingen over geluidsoverlast aan de basis van hetgeen er zondag gebeurd is.

De verdachte is zondagavond nog gehoord en mocht na het afleggen van een verklaring weer naar huis.Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
lucifer (13-2-2018 om 15:45)
Lekker staat en de dader mag na een gesprek al weg ,Word duidelijk met twee maten gemeten,Sla iemand door een deur en je mag gaan als je een verklaring >En iemand die onschuldig is zetten ze vast