Veroordeling voor bedreigingen Zeelandia

Toegevoegd: 12-02-2018, 16.29 uur

Veroordeling voor bedreigingen Zeelandia
© Foto: HVZeeland.nl (archief)
Door: Roland de Jong

MIDDELBURG - De 58-jarige Zierikzeeenaar J. de B. is maandag veroordeeld tot drie maanden cel plus drie maanden voorwaardelijk, reclasseringstoezicht, verplichte behandeling van zijn problematiek en zowel een locatie als een contactverbod met zijn slachtoffers. De B. zou medewerkers van zijn voormalig werkgever Zeelandia in Zierikze hebben bedreigd.

De B. was het niet eens met de bedrijfsvoering van zijn voormalige werkgever en wilde met de bedrijfsleiding een gesprek daarover. Dat gebeurde niet en om één en ander af te dwingen stuurde hij vorig jaar enkele medewerkers dreigmails. Hij liet ze weten dat er op diverse plekken bommen waren geplaatst die op afstand tot ontploffing konden worden gebracht.

Het vonnis was conform de eis. De B. heeft te kennen gegeven tegen het vonnis beroep in te zullen stellen.Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750