Auto rijdt door na botsing N59 Nieuwerkerk

Toegevoegd: 12-02-2018, 16.41 uur

Auto rijdt door na botsing N59 Nieuwerkerk
© Foto: HVZeeland.nl (archief)
Door: Roland de Jong

NIEUWERKERK - Bij een aanrijding op de N59 tussen Nieuwerkerk en Oosterland zijn zondagavond drie personenauto’s beschadigd geraakt. De mogelijke veroorzaker van de botsing is doorgereden.

Het ongeluk gebeurde rond 19.15 uur. De voorste auto is doorgereden, de andere twee voertuigen moesten worden getakeld door Ista. Volgens de politie konden de wagens niet meer verder rijden. De doorijder reed mogelijk in een lichtkleurige Alfa Romeo 147 met Nederlands kenteken. Volgens de andere betrokkenen moet de auto schade hebben aan de achterzijde.

De politie is op zoek naar getuigen die ons meer kunnen vertellen over de aanrijding en/of de weggereden Alfa. Bij het ongeluk raakte overigens niemand gewond.Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750