Weerbericht:
Wolkenvelden, in het noorden plaatselijk wat regen
Verkeersinformatie:
Geen files

Middelbrand Torentijd Middelburg

Toegevoegd: 13-02-2018, 13.15 uur
Door: Roland de Jong

MIDDELBURG - Bij Penitentiaire Inrichting (PI) Torentijd in Middelburg heeft dinsdag aan het begin van de middag korte tijd brand gewoed.


Omstreeks 12.10 uur trad het automatische brandmeldsysteem van de gevangenis in werking. Hierop werd vanaf de post Stromenweg een eerste blusvoertuig met spoed ter plekke gestuurd. Binnen tien minuten werd opgeschaald naar middelbrand en rukte ook de tankautospuit van de post Torenweg met spoed uit.

Volgens een woordvoerder van de Veiligheidsregio Zeeland werd rond 12.30 uur het sein ‘brand meester’ gegeven. Er was volgens de woordvoerder sprake van een kleine binnenbrand. De tweede blusauto kon kort na aankomst alweer terugkeren naar de kazerne.


Foto's

Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Cookie-instellingen beheren