Traumaheli ingezet na ongeval met paard

Toegevoegd: 13-02-2018, 14.20 uur - Update: 13-02-2018, 19.48 uur

Door: Roland de Jong

BIGGEKERKE - De Rotterdamse traumahelikopter is vanmiddag ingezet nadat in Biggekerke iemand gewond was geraakt bij een ongeval met een paard.

De Lifeliner 2 werd opgeroepen nadat rond 13.00 uur iemand ernstig gewond was geraakt bij de Noordweg in het buitengebied van Biggekerke. De helikopter kwam niet naar Biggekerke, maar landde voor een rendez-vous bij Arnemuiden.

De patiënt is vervolgens ook per ambulance verder vervoerd naar het Admiraal De Ruyterziekenhuis in Goes (foto's 6 t/m 10). De helikopter is daar even later ook heen gevlogen. Bij het landen en opstijgen bij het ziekenhuis stond de Goese brandweer volgens protocol stand-by.


Foto's


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750