Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
1 file van totaal 3 km

Politie neemt geld in beslag na verdachte situatie

Toegevoegd: 13-02-2018, 20.09 uur
De man had flink wat briefgeld op zak.
De man had flink wat briefgeld op zak.
© Foto: Politie Zeeland-West-Brabant
Door: Roland de Jong

TERNEUZEN - Tijdens een surveillance heeft de politie vandaag in Terneuzen een flink bedrag aan contant geld in beslag genomen.


Volgens de politie was er in de Spaarnestraat sprake van een verdachte situatie. Ter plekke trof men een verdacht persoon welke verklaarde geen werk of ingekomen te hebben, maar welke wel in het bezit was van een flink aantal briefjes van 10, 20 en 50 euro.

De man kon geen logische verklaring geven voor de herkomst van het geld. Dit is daarom in beslag genomen vanwege een verdenking van witwassen. "De verdachte zal nu moeten aantonen hoe hij aan het geld is gekomen", zo laat de politie weten.


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
goesenaar (14-2-2018 om 10:02)
je mag bijna 6000, euro hebben ook als je bij de steun zit.als je zegt dat je dat thuis in 5 jaar gespaard hebt is er niets aan de hand.
AntiGSM (13-2-2018 om 20:43)
Misschien ook even doorgeven aan de diverse instanties, misschien ook uitkeringsfraude?? Er loopt echt "leuk" spul rond in Terneuzen!
Cookie-instellingen beheren