Politie neemt geld in beslag na verdachte situatie

Toegevoegd: 13-02-2018, 20.09 uur

De man had flink wat briefgeld op zak.
De man had flink wat briefgeld op zak.
1
© Foto: Politie Zeeland-West-Brabant
Door: Roland de Jong

TERNEUZEN - Tijdens een surveillance heeft de politie vandaag in Terneuzen een flink bedrag aan contant geld in beslag genomen.

Volgens de politie was er in de Spaarnestraat sprake van een verdachte situatie. Ter plekke trof men een verdacht persoon welke verklaarde geen werk of ingekomen te hebben, maar welke wel in het bezit was van een flink aantal briefjes van 10, 20 en 50 euro.

De man kon geen logische verklaring geven voor de herkomst van het geld. Dit is daarom in beslag genomen vanwege een verdenking van witwassen. "De verdachte zal nu moeten aantonen hoe hij aan het geld is gekomen", zo laat de politie weten.Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Kees (15-2-2018 om 15:29)
@koko van der neuk, ja ik ben buiten geweest en ik zie ook wat er gebeurt in bepaalde delen van zeeland. Als je niet kan aantonen waar het vandaan komt is dat erg raar. Bij jou komt het waarschijnlijk normaal over maar bij de meeste mensen dus niet. Een koningsliefhebber ben ik niet, je mag het ook terplekke verbranden.
Jokko van der Sneuk (15-2-2018 om 12:51)
tja goedzak, alweer zo'n braaf burgelijk persoon, het zal wel een fabrieks mannetje zijn , (8 tot 5 figuur) dus alles op tijd om 10 uur koffie en om 12,30 een beker melk want dat doet hij al vele jaren, en elke maand op de 23 het salaris... vandaar dat "kees" een brave burger is, en inderdaad ook nog nooit een stapeltje geld heeft gezien, en omdat dit soort figuren alles braaf pinnen, en met dat salarisje ook nooit 6000 € kunnen sparen, en dat zeker niet cash thuis hebben liggen... als het aan "kees" lag zouden we nog meer geld in de bodemloze put kunnen gooien die de EU heet. "kees" moest eens weten hoeveel geld mensen thuis hebben liggen omdat je boven de 30.000 € gewoon 1,2 % vermogensbelasting betaal in dit enigste land in Europa..
GoedZak (15-2-2018 om 09:31)
Wauwwww, een echt koningsliefhebber onder ons :))).. Durf te wedden dat je het liefst heel je salaris in de schatkist zou stoppen. Kunnen hun de boot weer laten schilderen voor de dagjes weg. Lach mij echt stuk hier. Nooit envelopje met 6000 euro gezien natuurlijk en rekend voor zijn eigen uit dat dat zo een beetje heel zijn jaar salaris is en kan dat uiteraard niet uitstaan. Lijkt wel of tie zelf een schatkist in zijn tuin heeft staan waar nog wel wat bij kan
Jokko van der Sneuk (15-2-2018 om 05:16)
dus als je 500 € of 1000€ aan kleine briefjes bij je hebt zoals ik elke week, die ik om ruil bij een winkelier van groot (50€) naar klein , omdat elk briefje wat je inlevert 3,4 cent kost bij de bank aan storting kosten dan ben je een poedersuiker oid handelaar ??? Kees ben je nog wel buiten geweest na de watersnoodramp ???
Kees (14-2-2018 om 18:17)
@goesenaar, erg goed op de hoogte. Een normaal werkend persoon weet dit niet. Ik neem aan dat u het normaal vind als iemand met grote bedragen in kleine briefjes bij heeft. Je kunt wel invullen dat dit stinkt naar handel in poedersuiker oid. Als je thuis spaart moet je dit wel opgeven aan de belasting dus ik hoop dat hij ook nog een naheffing krijgt.
Kees (14-2-2018 om 11:58)
Mooi, voor de schatkist.