Weerbericht:
Perioden met zon en vooral in de oostelijke helft enkele buien
Verkeersinformatie:
Er zijn 8 meldingen, waarvan 2 files (4 km)

Fietsers op de bon in centrum Middelburg

Toegevoegd: 14-02-2018, 02.45 uur
Fietsers op de bon in centrum Middelburg
© Foto: HVZeeland.nl (archief)
Door: Roland de Jong

MIDDELBURG - In het centrum van Middelburg heeft de politie dinsdag 25 personen op de bon geslingerd die fietsten in een voetgangerszone.

De controle vond plaats in de Gravenstraat, één van de toegangswegen naar de Markt. In het deel van de straat tussen de Markt en de Zusterstraat is fietsen alleen toegestaan tussen 18.00 en 11.00 uur. Buiten deze tijden moeten fietsers afstappen.

De 25 overtreders kregen allemaal een boete van 55 euro plus elk 9 euro administratiekosten.


Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
AntiGSM (15-2-2018 om 12:21)
@Popeye, tja sorry je hebt wel een puntje :-). Er zijn ook goede fietsers alleen zie ik die erg weinig. Uitzonderingen zijn de fietsers die netjes richting aangeven (hand uitsteken) en niet met 6 naast elkaar fietsen. Grote fout ligt in de opvoeding, de ouders leren hun kinderen niet meer om richting aan te geven. Het hinderlijke is echter wel als ze dat op de fiets niet doen dan doen ze het in de auto later ook niet (alleen even tijdens het examen). Al bij al een zeer hinderlijke ontwikkeling wat wij huftergedrag noemen.
Popeye (14-2-2018 om 18:36)
Idd een goeie zaak! Maar die antigsm bakt ze wel bruin :-) Hoezo generaliserend? Iedere appende verkeersdeelnemer is een aso ja maar heus niet elke fietser klungelt. Ik praktiseer bijvoorbeeld nog fietslessen van de lagere school, t meeste geldt nog steeds. Gelijk een beter voorbeeld voor mn hond dan veel ouders voor hun volgers ..
Michelle (14-2-2018 om 09:18)
Eindelijk! Het begin is gemaakt! Nu nog op de Lange Delft. Ga zo door politie!
AntiGSM (14-2-2018 om 08:34)
Eindelijk eens boetes voor de grootste verkeershufters aller tijden: de fietsers! Die lappen werkelijk overal en altijd alle regels aan de laars en komen er ook mee weg, nu gelukkig eens niet!