Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
5 files van totaal 18 km

Auto op z'n kop Klein Vlaanderen Middelburg

Toegevoegd: 14-02-2018, 03.06 uur
Foto 10 van 15

Foto's

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Marcel (27-5-2018 om 08:32)
Nou Vlissinger als je met jou auto zo gelanceerd word met 50 als je een stoepje raakt dan wordt het tijd dat je naar een andere uitkijk want dat is niet normaal, ook steken er de laatste tijd erg veel katten over en zitten er erg veel ongezonde mensen in de auto die om de haverklap onwel worden. Nee Vlissinger ik vind het niet zo gek dat veel mensen hun conclusie trekken na zo'n ongeval.
Vlissinger (17-2-2018 om 10:09)
of misschien wel gewoon een klapband, uitgeweken voor een overstekende kat, stoepje geraakt en macht over het stuur verloren, onwel geworden? In plaats van meteen weer drank drugs telefoon en te snel rijden te roepen. een auto weegt 1000+ kilo, met 50 per uur krijg je deze schade zonder problemen voor elkaar, het valt nog wel mee zelfs! jullie hebben gewoon geen idee waar je over praat.
do (15-2-2018 om 10:32)
Ik heb me toch aan de snelheid gehouden?
Vlissinger (15-2-2018 om 08:58)
Wat een aannames allemaal! Het is geen 30 zone en gezien het tijdstip zal hij wel de telefoon gebruikt hebben drugs gebruikt of gedronken hebben. Wat een onzin dus iedereen die op dat tijdstip in een auto zit maakt zich schuldig aan bovenstaande! En hoezo een wat oudere auto niet all risk verzekerd bepaalt de eigenaar van de auto toch nog steeds zelf.
Bumper; (14-2-2018 om 21:54)
gewoon een ASO, rijbewijs intrekken en alle schade laten betalen.
Hulpverlener (14-2-2018 om 18:01)
Beste mensen wat een oordelen weer. 30 km/h? Volgens mij is daar geen 30km-zone. Die begint / eindigt bij het gasthuis. Ik mis eigenlijk nog de reacties over telefoontjes en alcohol die hier normaal gesproken toch ruim worden rondgestrooid. Maar kijk eens even goed naar de situatie. De auto is vlak naast het paaltje wat hem op zijn dak draaide tot stilstand gekomen. Wat zou dan de snelheid zijn geweest? Zullen we dat dan maar verder overlaten aan de mensen die daar wél verstand van hebben?
Cookie-instellingen beheren