Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
8 files van totaal 22 km

Auto op z'n kop Klein Vlaanderen Middelburg

Toegevoegd: 14-02-2018, 03.06 uur
Door: Roland de Jong

MIDDELBURG - Op het Klein Vlaanderen in Middelburg is vannacht een man met zijn personenauto over de kop gegaan. Hij bleef ongedeerd.


Het ongeluk gebeurde rond 01.20 uur. De man raakte net na een slinger in de weg met zijn voertuig naast de rijbaan. Vervolgens botste hij tegen een houten paal en raakte hij een lantaarnpaal. Het voertuig werd gelanceerd en kwam midden op de weg tot stilstand. De ambulancedienst werd ingeschakeld maar de bestuurder bleek geen letsel opgelopen te hebben.

Bergingsbedrijf Kuzee heeft de Seat Ibiza rond 02.20 uur weer overeind gezet. In de tussentijd was de weg voor auto’s volledig afgesloten. Het voertuig is vermoedelijk total loss. De houten paal lag volledig uit de grond, de lichtbak raakte door de klap vrijwel volledig los van de lantaarnpaal.


Foto's

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
H.J. Mulder (14-2-2018 om 17:00)
Als er bij het bepalen van de oorzaak geen medische oorzaak wordt geconstateerd dan dienen naast het afnemen van de rijbevoegdheid ook alle gemaakte kosten op de persoon te worden verhaalt. Ik kan mij nl niet voorstellen dat bij normaal gebruik van deze weg, dit het resultaat kan/mag zijn.
AntiGSM (14-2-2018 om 16:09)
Vanaf dat er smartphone is kan alles op ongeluk gebied en kijk ik nergens meer van op. Niet voor niets zijn drank drugs en telefoons de belangrijkste oorzaken van dit soort ongelukken. En worden er ook nog steeds (HELAAS) nieuwe auto's verkocht met schermen waar iedereeen dan op kan zitten tikken onder het rijden.
ad (14-2-2018 om 11:49)
Veel sterkte voor de bestuurder, maar hoe is dit in vredesnaam toch weer mogelijk???
Bram (14-2-2018 om 09:21)
Meschien ietsjes te hard gereden,???
S (14-2-2018 om 07:04)
Wellicht te hard gereden?
Albert (14-2-2018 om 06:16)
Dan heeft ie in ieder geval geen 30 gereden anders ga je niet zo over de kop en gezien het tijdstip zal oorzaak wel drank telefoon of drugs zijn... Kost hem flink wat geld want zo'n oude auto is niet allrisk verzekerd en die is total-loss.. Nu maar hopen die auto niet van zijn vriendin ofzo was, neem ieder geval maar een drugstest af Politie aub
Cookie-instellingen beheren