Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
5 files van totaal 18 km

Jongen mishandeld op fietspad Serooskerke (W)

Toegevoegd: 15-02-2018, 13.49 uur
Jongen mishandeld op fietspad Serooskerke (W)
© Foto: HVZeeland.nl (archief)
Door: Roland de Jong

SEROOSKERKE (W) - Een 13-jarige jongen is dinsdag bij Serooskerke op Walcheren het slachtoffer geworden van mishandeling. De politie doet onderzoek en is op zoek naar getuigen.


De jongen fietste rond 14.00 uur op het fietspad langs de Kadetweg. Een man gaf hem hier plots een duw tegen zijn arm en hierdoor kwam de jongen bijna ten val. De jongen stapte vervolgens van zijn fiets en wilde weglopen.

De man pakte de jongen echter vast waardoor deze ten val kwam. "De man is vervolgens bovenop hem gaan liggen en gaf hem enkele klappen. Een omstander schoot te hulp en hierna is de jongen op zijn fiets vertrokken", zo vertelt de politie.

Getuigen kunnen zich melden via 0900-8844 of via WhatsApp: 06-12207006.


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Caretta (16-2-2018 om 00:14)
Politie, ga ook maar eens posten rond de klok van 8 uur 's ochtends op het fietspad van Goes naar ';s Gravenpolder....
Michelle (15-2-2018 om 18:32)
@ Kees, waarom op die toer? Je weet er niets van en dan zo'n uitspraak. Het is héél verkeerd wat die man/jongen heeft gedaan. Hopen dat ie alsnog wordt gepakt!
Bassie (15-2-2018 om 17:52)
Het is maar goed dat dit niet bij mijn kind is gebeurd anders zou ik niet voor de gevolgen in kunnen staan. Dus zgn volwassen kerel; meld je en biedt excuses aan ( maar dat kan ik van een dergelijke persoon wellicht niet verwachten ).
Kees (15-2-2018 om 15:21)
Als je dat doet bij een kind ben je erg ver gezonken. Jammer dat deze "man" niet is aangehouden. Zal wel een gefrustreerde "man" zijn met een klein pie...... die moet luisteren naar z,n vrouw.
Cookie-instellingen beheren