Weerbericht:
Zonnig en droog, maar ook sluierwolken
Verkeersinformatie:
Er zijn 8 meldingen, waarvan 2 files (4 km)

Twintig overtredingen controle Vierwegen

Toegevoegd: 16-02-2018, 09.36 uur
Twintig overtredingen controle Vierwegen
© Foto: HVZeeland.nl (archief)
Door: Roland de Jong

KAPELLE - Rondom knooppunt Vierwegen bij Kapelle heeft de politie donderdag tientallen voertuigen gecontroleerd.

Volgens de verkeerspolitie werden in totaal 46 voertuigcombinaties aan een controle onderworpen. Dat leverde in totaal 20 processen-verbaal op voor uiteenlopende feiten.

De controle vond plaats op het terrein van Rijkswaterstaat en hieraan deden ook agenten in opleiding mee.


Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
ZwartGat (19-2-2018 om 06:04)
Lampje wat ben jij voor donderstraal? De wet is de wet. Je mag geen kerst verlichting op je truck hebben en rijden op de openbare weg. En die dennen naalden zijn ook al zo'n zooitje.
lampje (18-2-2018 om 10:57)
Pieter wat ben jij voor zeikstraal? Wat heb je er voor last van als vrachtwagens wat lampjes op hun truck hebben? Wat is hier levensgevaarlijk aan? met je domme opmerking. mafkees. Waar slaat dit nou op? Weet je wel wat je zegt idioot? Levensgevaarlijk bij slecht weer? Ze zouden er standaard eens meer op moeten zetten, zodat je ze beter ziet. Je hebt er echt geen verstand van he? In Amerika is het verplicht er al 14 op de voorkant te hebben.
Pieter (17-2-2018 om 18:38)
Hoop dat ze de truckers met hun kerst verlichting ook eens aanpakken! Zeker bij slecht weer levensgevaarlijk voor andere weggebruikers.
AntiGSM (16-2-2018 om 18:01)
Ik snap nog steeds niet hoe weinig boetes er uit geschreven worden. Op 1 ritje woon-werk verkeer (15km) tel ik makkelijk 10-15 overtredingen van smartphone, geen richting aangeven, bumperkleven enz enz. En als ik dan de bebouwde kom in rijd dan wordt dan aantal makkelijk verdubbeld door voornamelijk fietsers die alles aan hun laars lappen. Er zou helemaal geen overheidstekort zijn als ze alles zouden beboeten maar helaas zie ik bijna geen politie meer op straat dus de "verhuftering" zet gewoon voort. Dit lossen ze nooit meer op......