Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
5 files van totaal 23 km

Jongens opgepakt voor drugsbezit

Toegevoegd: 17-02-2018, 10.40 uur
Jongens opgepakt voor drugsbezit
© Foto: HVZeeland.nl (archief)
Door: Roland de Jong

MIDDELBURG - Op het Geerepad in Middelburg heeft de politie vannacht twee minderjarige verdachten uit die plaats opgepakt omdat ze hasj bij zich hadden.


Tijdens een surveillance zag de politie rond 00.30 uur drie jongens weglopen vanaf een portiek. Omdat de agenten een hasjlucht roken, vermoedden ze dat de drie drugs bij zich hadden. Daarom werden de jongens aangesproken.

Een 17-jarige verdachte had drie brokken (vermoedelijk) hasj bij zich. De andere 17-jarige verdachte had ongeveer 5 gram aan (vermoedelijk) hasj bij zich. Een 18-jarige man uit Middelburg overhandigde de resten van een joint. Hij werd niet aangehouden.

De politie sloot de twee minderjarige verdachten in.


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
geert (18-2-2018 om 17:25)
Ongelooflijk hebben die agenten niets beters te doen?? pubers die tijdens het weekend een joint roken in de bak gooien harstikke zonde!
Patrick (17-2-2018 om 12:29)
Die agenten voordragen voor een lintje vanwege hun heldhaftige optreden! De samenleving is dankzij hun weer behoed van een hoop ellende. Ff reel: we hebben het hier over 3 puberjongens die in een steegje tijdens een uitgaansavond een JOINTJE aan het roken waren??!!! We worden met z'n allen steeds gekker hier in Nederland
Cookie-instellingen beheren