Weerbericht:
Bewolkt en af en toe regen, toenemende wind. Morgen buien
Verkeersinformatie:
Geen files

Brandweer blust papiercontainer M'burg na

Toegevoegd: 17-02-2018, 10.47 uur
Door: Roland de Jong

MIDDELBURG - De brandweer is vanochtend opnieuw ingezet voor het blussen van een container met oud papier in Middelburg.


Rond 04.20 uur werden de brandweervrijwilligers van de post Torenweg in Middelburg voor de eerste keer opgeroepen voor het brandje, dat woedde bij de Oude Vlissingseweg. Toen de brandweer arriveerde kwamen er al vlammen uit de container. Het brandje werd geblust maar bleek vanochtend te zijn opgelaaid.

Tegen 09.00 uur werd de brandweerploeg opnieuw opgeroepen om het papier in de container te blussen. Na een half uur was de klus geklaard en konden de slangen weer worden opgeruimd. Brandstichting is vermoedelijk de oorzaak geweest van de brand.

Op 15 december woedde op dezelfde plaats overigens ook al brand in een container voor het inzamelen van papier.

Zie ook:

Foto's

Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Dutch63 (17-2-2018 om 16:38)
Buiten het feit dat men met de p*t*n van andermans spullen moet afblijven... Het is natuurlijk vandaag de dag niet slim om een open top container met papier langs de kant van de weg te zetten. Zeker niet aan de oude vl-weg, waar veel stappers langs komen....
Michelle (17-2-2018 om 12:02)
Bah! Wat een misselijk stelletje tuig. Moeten ze overdag eens doen!