Weerbericht:
Wolkenvelden, in het noorden plaatselijk wat regen
Verkeersinformatie:
Geen files

Brand schuur Clinge mogelijk aangestoken

Toegevoegd: 18-02-2018, 03.59 uur
Door: Roland de Jong

CLINGE - Aan de Prins Bernhardstraat in Clinge is vannacht brand uitgebroken in een grote schuur met stro. De brand is inmiddels geblust.


De brand werd rond 01.15 uur opgemerkt vanuit de Klinkerstraat. Direct werd opgeschaald naar middelbrand. Hierop gingen de beide blusvoertuigen en de hoogwerker van de post Hulst met spoed richting het brandadres. In de schuur bleek stro in brand te staan. Volgens een woordvoerder van de Veiligheidsregio was de schuur circa 20 meter breed en 10 meter diep.

Achter de schuur stonden in een aparte ruimte enkele koeien. Deze bleven ongedeerd en hoefden niet te worden weggehaald. Ze stonden immers niet in de rook. De officier van dienst gaf rond 02.10 uur het sein ‘brand meester’. Hierna is de brandweer nog een poos bezig geweest om het stro uit de schuur te halen en af te blussen.

De oorzaak van de brand wordt nog onderzocht. Mogelijk is er sprake van brandstichting.


Foto's

Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Cookie-instellingen beheren