Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
Geen files

Beroving: Brutale dief neemt tassen mee na tanken

Toegevoegd: 18-02-2018, 12.01 uur
Beroving: Brutale dief neemt tassen mee na tanken
© Foto: HVZeeland.nl (archief)
Door: Roland de Jong

VLISSINGEN - De beroving gisteren op de Vlissingse Gerbrandystraat vond plaats bij een benzinepomp. Op brutale wijze werd iemand hier beroofd van twee tassen.


Een 36-jarige vrouw uit Vlissingen had net getankt toen zij rond 19.00 uur wilde wegrijden bij het Berkman-pompstation vlakbij de Sloeweg. Op dat moment kwam er echter een onbekende man naar de auto toe. Deze ging prompt op de bijrijdersstoel zitten, bovenop twee tassen.

De vrouw vluchtte de wagen uit en de onbekende man ging er vandoor met de handtas van de vrouw en een boodschappentas die eveneens in de auto lag. Na de melding ging de politie naar de dader op zoek, maar die werd niet aangetroffen. Wel vond de politie in een tuin vlakbij het benzinestation de twee tassen en een groot deel van de inhoud terug.


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Jan (20-2-2018 om 09:03)
Wim. Stop asjeblieft nou eens met posten! Je herhaalt alle berichten en voegt niks toe.
Renata (19-2-2018 om 15:48)
Hey held doe het eens bij mij, er wacht je een verrassing !
wim (19-2-2018 om 07:32)
Waardeloze persoon om op die manier bij die vrouw in te stappen in der auto om twee tassen mee te nemen,te gek voor woorden laten we hopen dat hij gepakt kan worden en een flinke straf voor krijgt,je zal zo iets maar overkomen als vrouw
AD. (18-2-2018 om 14:16)
Het mag toch niet zo zijn dat je uit je eigen auto moet vluchten voor een getinte klaploper die op die manier denkt alles te mogen doen wat hij wilt en zich onaantastbaar voelt en dus morgen weer daarmee doorgaat.
liesbeth van den bergh (18-2-2018 om 13:08)
Sterkte voor deze vrouw bij het verwerken van deze inbreuk op haar veiligheid!
Cookie-instellingen beheren