Weerbericht:
Bewolkt en af en toe regen, toenemende wind. Morgen buien
Verkeersinformatie:
Geen files

Reddingshelikopter landt in Goes

Toegevoegd: 18-02-2018, 19.33 uur
Door: Roland de Jong

GOES - Een reddingshelikopter heeft zondagavond in Goes een patiënt opgepikt om deze naar een ziekenhuis in Rotterdam te vervoeren.


De helikopter landde rond 18.35 uur op het heli-platform bij het Admiraal De Ruyterziekenhuis in Goes. Vanwege de werkzaamheden aan de Haringvlietbrug is deze niet altijd beschikbaar voor de hulpdiensten. Daarom staat tijdens de afsluitingen een reddingshelikopter paraat om patiënten te vervoeren. Deze werd nu dus ingezet in Goes.

Na ongeveer twintig minuten steeg de helikopter met patiënt weer op. De brandweer stond tijdens het landen en opstijgen stand-by maar hoefde niets te doen.


Foto's

Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750