Weerbericht:
Vannacht droog. Overdag van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
Geen files

Onderzoek reeks brandjes Kloosterzande

Toegevoegd: 20-02-2018, 10.32 uur
Onderzoek reeks brandjes Kloosterzande
© Foto: HVZeeland.nl (archief)
Door: Roland de Jong

KLOOSTERZANDE - De politie onderzoekt een reeks brandstichtingen in en rond de Hycacintstraat in Kloosterzande.


Volgens de politie is vanaf begin januari meerdere malen brand gesticht in de straat. Op 7 januari werd een eerste brand gemeld. Hierna woedde op 4 februari een voertuigbrand. Op 15 januari woedde een tweede voertuigbrand maar die was in de Leliestraat. In de tussentijd was er ook op 9 februari nog een buitenbrand.

Vannacht moest de brandweer opnieuw uitrukken voor een brandje bij dezelfde woning als waar al eerder brandjes woedden. De omvang van de brand bleef beperkt. Zaterdag moest de brandweer op hetzelfde adres metingen doen vanwege een gaslekkage, maar volgens de politie staat dit vooral mogelijk los van de reeks incidenten. Datzelfde geldt voor een brand die op 26 maart vorig jaar woedde bij hetzelfde huis.

Wat er precies rond de woning speelt is niet duidelijk. De politie zegt de reeks incidenten ook te hebben gesignaleerd en hier daarom onderzoek naar te doen. Vooralsnog is het echter niet duidelijk of er een verband is en, mocht dat wel zo zijn, wat de aanleiding hiervoor dan is. De politie heeft ook nog geen verdachte(n) op het oog.


Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Cookie-instellingen beheren