Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
Geen files

Meisje (17) aangereden door auto Terneuzen

Toegevoegd: 20-02-2018, 14.06 uur
Meisje (17) aangereden door auto Terneuzen
© Foto: HVZeeland.nl (archief)
Door: Roland de Jong

TERNEUZEN - Maandagavond is een 17-jarig meisje uit Terneuzen op haar fiets aangereden door een auto en daarbij gewond geraakt.


Het meisje reed rond 20.55 uur met haar fiets op de kruising Axelsedam - Schuttershofweg in Terneuzen. Op het kruispunt werd ze aangereden door een auto. Het meisje is nagekeken door ambulancepersoneel en vervolgens voor verdere behandeling meegenomen naar het ziekenhuis.

"Zowel de bestuurder van het voertuig als het meisje kunnen niet vertellen wat er precies gebeurd is. Daarom willen wij graag spreken met mensen die het ongeval hebben zien gebeuren. Tips zijn welkom via 0900-8844", zo zegt de politie.


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
AntiGSM (20-2-2018 om 21:02)
Waren ze misschien allebei met een telefoon bezig??? Kom op nou als je een beetje bezig bent met het verkeer dan kun je toch wel navertellen wat er gebeurt is bij een aanrijding?? Zulke antwoorden zou ik zeker NIET accepteren!
p (20-2-2018 om 18:00)
Hoezo ze weten beiden niet wat er gebeurd is???? Te druk bezig met sociale media??
Cookie-instellingen beheren