Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
Geen files

Bijna 60km per uur te hard op Oesterdam

Toegevoegd: 20-02-2018, 17.20 uur
Het rijbewijs van de automobilist is ter plekke ingenomen.
Het rijbewijs van de automobilist is ter plekke ingenomen.
© Foto: Politie Zeeland - West-Brabant
Door: Roland de Jong

RILLAND - Op de Oesterdam (N659) bij Rilland heeft de verkeerspolitie iemand betrapt die fors te hard reed.


Volgens de politie reed de automobilist, een man uit Herkingen, met een snelheid van 162 kilometer per uur over de dam. Ter plaatse geldt een limiet van 100 kilometer per uur. Na correctie reed de man 57 kilometer per uur te hard.

De verkeerspolitie heeft het rijbewijs van de man ter plekke ingenomen.


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Erik (24-2-2018 om 12:25)
Wat een hoop reacties altijd, als er iemand weer eens gepakt wordt die de Zeeuwse wegen gebruikt als race circuit. Het valt mij op dat het 9 van de 10 keer ook dezelfde personen zijn die wat moeten "zeggen"....en het zijn ook altijd dezelfde reacties, dus heb ik zoiets van; "Ja ja ja...nu weet ik het wel"...toch, (onder andere) AntiGSM? Deze persoon heeft de gok gewaagt om hard te rijden zonder consequenties, hij heeft verkeerd gegokt...KLAAR!
andere Albert (22-2-2018 om 22:08)
@ Albert Misschien moet de politie jou maar aannemen aangezien je zo goed op de hoogte bent van alle cijfers... Sinds 2017 worden er wel drugstest uitgevoerd in het verkeer dus ook wat dat betreft klets je onzin.
Albert (21-2-2018 om 19:27)
Nou nou niet zo oberdrijven beetje hardrijden is niet zo erg hoor.. Vind het veel erger dat Politie in auto zit te relaxen en beetje snelheid meet en er 12000 jongens die blowen achter stuur gewoon doorrijden omdat drugscontrole veel te lastig is voor ze !! Die ene hardrijder is niet het probleem die 1000'n drugsgebruikers zijn veeeeeeel erger !!!
W. Kruit (21-2-2018 om 17:15)
Anoniem, ik heb net nog eens gekeken, maar de Oesterdam is een weg met maar twee rijstroken, zonder middengeleider. Als daar iets fout gaat, zijn de gevolgen doorgaans desastreus. Als er een soort weg zich niet leent om hard te rijden, is het juist zo’n soort weg. En als het met zo’n hoge snelheid mis gaat, gaat het vaak verschrikkelijk mis, met zwaargewonden en/of doden tot gevolg. Eerst eens nadenken, Anoniem, voordat je zomaar wat opschrijft. Dit komt namelijk nogal onnadenkend over.
AntiGSM (21-2-2018 om 15:54)
De weg zal wel redelijk leeg geweest zijn anders haal je zulke snelheden niet. Is dit dan automatisch gevaarlijk? Nee dus! Zelden staat er bij dat er een ongeluk veroorzaakt is, wel dat er een heleboel gepakt worden met hoge snelheid. Er zijn hele volksstammen die met langzame snelheid bezig zijn met de smartphone DIE zijn wel gevaarlijk en veroorzaken aan de lopende band ongelukken alleen geven ze dat nooit toe en dan krijg je de "onbekende oorzaak" verhalen waar heel de krant vol mee staat!
jacob (21-2-2018 om 12:16)
@Anoniem, Schijnbaar hou ook jij geen rekening met mede weggebruikers gezien je reaktie. En dit zijn ook gewoon mensen die tegen zich zelf en een ander beschermd moeten worden.
Cookie-instellingen beheren