Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
96 files van totaal 349 km

Fietser gewond bij botsing in Vlissingen

Toegevoegd: 21-02-2018, 13.48 uur
Fietser gewond bij botsing in Vlissingen
© Foto: HVZeeland.nl (archief)
Door: Roland de Jong

VLISSINGEN - Bij een verkeersongeval in Vlissingen is woensdagochtend een fietser lichtgewond geraakt.


Het ongeluk gebeurde rond kwart voor zeven op de kruising van de Oude Veerhavenweg met de Edisonweg. Een 33-jarige man uit Vlissingen werd hier aangereden door een 32-jarige automobiliste uit dezelfde plaats.

De fietser kwam ten val en is door de ambulancedienst behandeld. Hij is voor nader onderzoek meegenomen. Oorzaak van de botsing was vermoedelijk een voorrangsfout.


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
P (22-2-2018 om 11:10)
Het is redelijk tot heel duidelijk daar voor de automobilist en voor de fietser, wat vaak voor problemen zorgt is de automobilist die daar een uitrit verlaat en geen gedult of respect kan opbrengen voor de fietsers en het verkeer komend over het spoor, en er altijd een sukkel denkt door te glippen of volledig met de neus over het fietspad komt. Nee het is echt de automobilist die weer ongeduldig en respectloos is, zo eigenlijk bij vele incidenten met fietsen.
Carbaat (21-2-2018 om 21:13)
Het is een heel onduidelijk punt voor zowel de automobilist als voor de fietser, in 2017 hebben er al verschillende aanrijdingen plaats gevonden. Het is gewoon wachten tot er een dodelijk ongeval gebeurt voordat er ook daadwerkelijk wat aan wordt gedaan. Gemeente neem je verantwoordelijkheid op dit zeer onveilige situatie het is ook bij jullie bekend.
Cookie-instellingen beheren