Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
Geen files

Politie roept autovernielers op zich te melden

Toegevoegd: 21-02-2018, 13.53 uur
Politie roept autovernielers op zich te melden
© Foto: HVZeeland.nl (archief)
Door: Roland de Jong

TERNEUZEN - In meerdere straten in Terneuzen zijn donderdagavond 15 februari auto’s vernield. De politie roept de daders op zich te melden want zij zijn vastgelegd op bewakingsbeelden.


Volgens de politie hebben meerdere jongeren op de bewuste avond staan springen op geparkeerde auto's. Hierdoor ontstond schade in de Amerstraat, de Dommelstraat en de Gouwestraat. In totaal deden vijf gedupeerden aangifte.

Van één van de vernielingen zijn camerabeelden beschikbaar. De politie roept de daders daaorm op zichzelf te melden. "Mochten de daders zich niet melden, dan zal er overleg plaatsvinden met de officier van justitie voor wat betreft het openbaar maken van de beelden", zo zegt de politie.

Tips zijn welkom bij de politie via 0900-8844, het WhatsApp-nummer 06-12207006 of 0800-7000 (Meld Misdaad Anoniem).


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
anneke (22-2-2018 om 14:43)
eigenlijk direct deze beelden delen ;;dan weten deze vernielers wat ze aan de hand gehaald hebben;;mensen hun auto slopen geweldig he zijn jullie ook nu zo flink om maar je zelf aan geven dat zou ik toch maar doen.. en hebben jullie al na gedacht hoe jullie de kosten van de vernielingen gaan betalen?? zeker niet bij stil gestaan ik zou alvast maar werk gaan zoeken want als je de boel kan slopen moet je ook begrijpen dat je deze mensen zal moeten betalen om hun auto weer te laten maken
Terneuzenaar (22-2-2018 om 13:26)
Dus niemand in al die straten heeft iemand gezien of gehoord op de bewuste nacht? Lijkt mij stug. De camera beelden moeten wel van aardige kwaliteit zijn als je iemand moet herkennen en dus ook beschuldigen van vandalisme. Deze hooligans kunnen hier nog wel eens goed mee weg komen!
AntiGSM (21-2-2018 om 15:46)
Aan de "heren" daders, ik zou aan dit verzoek voldoen, als wij de beelden te zien krijgen en je bent herkenbaar dan ben je gegarandeerd veel slechter af als bij de politie! Jullie weten echt niet wat voor woede jullie veroorzaken bij de bezitters van deze auto's!
Michel (21-2-2018 om 15:42)
Niet wachten met plaatsen, gelijk doen. Met aso´s moet je geen compassie hebben, gelijk aan de schandpaal nagelen.
AD. (21-2-2018 om 15:36)
Nou waar zijn die camerabeelden dan ? dit heeft niks met priveci te maken maken maar met gajus dus daar moet je geen medelijden mee hebben en zo kunnen de ouders de beelden ook zien en ook niet een week wachten maar direct uitzenden.
Cookie-instellingen beheren