Weerbericht:
Wisselend bewolkt, in de middag enkele onweersbuien. Vrijdag opnieuw buien
Verkeersinformatie:
Geen files

Rijbewijs hardrijder ingenomen bij controle

Toegevoegd: 21-02-2018, 17.16 uur
Eén persoon maakte het wel heel bont: hij reed 53 kilometer per uur te hard.
Eén persoon maakte het wel heel bont: hij reed 53 kilometer per uur te hard.
© Foto: Politie Zeeland-West-Brabant
Door: Roland de Jong

RILLAND - Tijdens verkeerscontroles in de gemeenten Kapelle en Reimerswaal heeft de politie vandaag verschillende bekeuringen uitgedeeld. Ook werd iemands rijbewijs ingenomen.


Tussen 09.00 uur en 14.00 uur controleerde de politie zowel opvallend als onopvallend. Dat leverde onder meer zeven bekeuringen op voor het in de hand houden van een mobiele telefoon. Verder werden boetes uitgedeeld voor het rijden over een verdrijvingsvlak, het rijden zonder helm en het rijden zonder rijbewijs.

De politie betrapte in Rilland ook drie hardrijders. Eén persoon reed 29 kilometer per uur te hard, een ander 30 kilometer per uur te hard en een laatse persoon overschreed op de Oude Rijksweg (N289) de maximum snelheid met maar liefst 53 kilometer per uur. Deze moest zijn rijbewijs inleveren.


Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
AntiGSM (22-2-2018 om 20:29)
Ze kunnen beter de rijbewijzen van die mobile eenheden afpakken maar dat mag helaas niet, Dat zijn de moordenaars in het verkeer net als alcohol en drugsgebruikers!
Ko (21-2-2018 om 22:32)
Vaker doen zo’n controle. Oesterdam, a58 tussen 5-7 uur ‘s morgens en zeelandbrug. Racecircuits is er niks bij. #Trajectcontrolegoedeoptie
Johan (21-2-2018 om 17:39)
Goed werk Politie,vaker doen als er de mogelijkheid voor is.