Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
5 files van totaal 22 km

Diensthond ingezet voor vernielers slooppand

Toegevoegd: 22-02-2018, 00.20 uur
Diensthond ingezet voor vernielers slooppand
© Foto: HVZeeland.nl (archief)
Door: Roland de Jong

TERNEUZEN - De politie heeft woensdag een diensthond ingezet nadat een melding binnen was gekomen dat drie personen vernielingen zouden plegen in een slooppand in Terneuzen.


Diverse politie-eenheden gingen op de melding af en ook diensthond Rex kwam ter plekke. Deze pikte snel een spoor op. “Toen Rex in de buurt kwam vluchtten de personen naar buiten in de armen van de collega's”, zo schrijft de politie op social media.

Twee van de drie kregen een proces verbaal vanwege artikel 461 uit het Wetboek van Strafrecht: het zonder toestemming van de rechthebbende zich bevinden op iemands grond. De derde persoon kreeg een verwijzing naar HALT.


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
W. Kruit (26-2-2018 om 09:46)
Baas en Goesenaar, in een slooppand zijn veel zaken aanwezig, die voor de sloper waarde vertegenwoordigen. Alleen moet er sneller gesloopt wordt in plaats van jarenlange leegstand. Al was het alleen maar om brandstichting te voorkomen.
Bumper: (22-2-2018 om 16:46)
en heeft ,,REX" nog even mogen bijten, want dan blijven zijn tanden scherp, en ook als beloning voor zijn goede optreden. Bumper:
Handig (22-2-2018 om 15:39)
Handig toch, die helpen al een handje slopen...
Goesenaar (22-2-2018 om 12:20)
Was de politieheli niet beschikbaar? Over overdrijven gesproken. Hebben het hier over een slooppand.. erg hoor als ze daar wat slopen. Ga wat nuttigs doen politie!
Baas (22-2-2018 om 11:44)
Goed werk !! ALLEEN EEN BEETJE OVERDREVEN VOOR EEN SLOOPPAND..
Bram (22-2-2018 om 11:29)
Zijn waarschijnlijk nog jonge gastjes kwajongens toen wij vroeger jong waren gingen we ook wel eens in een slooppand wil je dit voorkomen dan moeten de project ontwikkelaars maar eens vaart maken met het afbreken van zulk soort panden en niet jaren laten leeg staan en verpauperen dat is vragen om zulke problemen
Cookie-instellingen beheren