Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
Geen files

Gestolen crossmotoren teruggevonden in Vlissingen

Toegevoegd: 25-02-2018, 11.31 uur
De twee gestolen crossmotoren.
De twee gestolen crossmotoren.
© Foto: Politie Zeeland-West-Brabant
Door: Manfred Berrevoets

VLISSINGEN - De politie heeft zaterdagavond rond 22.30 uur in Vlissingen twee van diefstal afkomstige crossmotoren aangetroffen.


De politie ging ter plaatse voor een huiselijke twist aan de Hercules Segherlaan. Hier werden de twee gestolen motoren gevonden.

Deze crossmotoren waren omstreeks 1 december 2017 gestolen uit een afgesloten garage in Vlissingen. De zaak is op dit moment in onderzoek.


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Kees (27-2-2018 om 08:40)
Gelukkig voor de eigenaar zijn deze motoren teruggevonden maar hoeveel andere goederen zijn er doorheen geglipt. Pak dit tuig wat alles verpest in vlissingen nu eens heel hard aan anders komen we er nooit vanaf. Ook de ouders van bepaalde groepen zouden beter op hun kinderen moeten letten.
Cookie-instellingen beheren