Weerbericht:
Wisselvallig. Vrijdag later op de dag veel wind langs de zuidwestkust
Verkeersinformatie:
1 file van totaal 2 km

Defensie oefent bij munitiecomplex Ritthem

Toegevoegd: 27-02-2018, 09.16 uur
Defensie oefent bij munitiecomplex Ritthem
© Foto: HVZeeland.nl (archief)
Door: Roland de Jong

RITTHEM - Op vrijdag 9 en zaterdag 10 maart oefenen militairen op en rond het militaire munitie complex aan de Rammekensweg in Ritthem.


Het gaat om een zogeheten object- en gebiedsbeveiligingsoefening. Deze is onderdeel van de training van soldaten van de Nationale Reserve van de Koninklijke Landmacht. De circa 90 deelnemende militairen zullen het grootste deel van de tijd op het complex verblijven, maar er worden ook patrouilles en verkenningen uitgevoerd rondom het complex.

Ook zullen door de militairen posten worden ingericht. Hierbij wordt gebruik gemaakt van bestaande wegen en paden maar het doorgaande verkeer zal hier geen hinder van ondervinden. Op het complex zal ook geschoten worden met oefenmunitie. Bij de oefening worden zo'n 15 voertuigen ingezet.


Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750