Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
84 files van totaal 324 km

Bestuurder rijdt door na opzettelijke aanrijding

Toegevoegd: 28-02-2018, 16.28 uur
Bestuurder rijdt door na opzettelijke aanrijding
© Foto: HVZeeland.nl (archief)
Door: Manfred Berrevoets

GOES - Dinsdagavond 20 februari jl. is op de Deltaweg (N256) bij Goes een automobilist opzettelijk tegen een andere auto aangereden en er daarna vandoor gegaan. De politie vraagt vandaag of getuigen zich willen melden.


Een 24-jarige vrouw uit Kortgene reed over de N256 richting Goes, toen ze op de Deltaweg door een zilvergrijze auto werd ingehaald. Het leek erop dat deze haar wilde inhalen, wat niet lukte. Deze bestuurder reed vlak achter de vrouw uit Kortgene en was aan het bumperkleven, wat tot erge irritatie bij de vrouw leidde.

Voorbij de verkeerslichten in Goes reed de grijze auto tegen de Kortgeense aan, waardoor haar auto schade opliep. De veroorzaker reed daarna door. Het slachtoffer deed donderdagmorgen 22 februari jl. op het politiebureau aangifte. De politie stelt een onderzoek in naar de aanrijding en is op zoek naar de veroorzaker en de zilvergrijze auto.


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Cookie-instellingen beheren